Doelgroepen

Anco Sesselaar toetsenbord

Tijdens mijn werk bij de overheid heb ik veel verschillende collega’s mogen begeleiden in hun zoektocht naar oplossingen voor de kwesties die zij als onplezierig of lastig ervoeren. Bijvoorbeeld: hoe zet ik een volgende stap in mijn loopbaan? Of: hoe kan ik beter samenwerken met die lastige collega?

In de verschillende functies waar ik werkzaam ben geweest, ben ik ook zeer uiteenlopende problemen tegengekomen. Ik hoop dat ik u hierbij ook kan ondersteunen.

Anco Sesselaar - Wanneer kiezen voor coaching?

Aangezien de meeste problemen zich niet houden aan werktijden, kunt u ook zeker bij mij terecht voor vragen die binnen uw privéleven spelen.

Zijn er problemen in de relatiesfeer, bijvoorbeeld met uw ouders, andere familieleden, vrienden of partner, dan nodig ik u van harte uit om met mij contact op te nemen.

Vraagstukken rondom ouderschap hebben mijn bijzondere interesse, omdat ik zelf een gezin heb dat niet-traditioneel is samengesteld.

Anco Sesselaar - Intakegesprek

Als student heb je in deze tijd veel keuzemogelijkheden. Aan de ene kant is dit fijn, maar aan de andere kant ook benauwend.

Het is moeilijk om op jonge leeftijd te weten wat je moet kiezen: hoe vind je in het grote aanbod van opleidingen en studies de beste optie voor jou? Veel keuzes dus… Maar wel een beperkte tijd: door de studieschulden die op de loer liggen, komt er veel onder druk te staan. Daarnaast kun je ook door persoonlijke barrières of motivatieproblemen vastlopen.

Voor studenten bied ik een voordeliger vorm van begeleiding aan, waarbij de face-to-face gesprekken afgewisseld kunnen worden door middel van contact via e-mail, chat of FaceTime (op afspraak).

Anco Sesselaar - Kantoor in Delft

Ik heb verbondenheid met LHBT-vraagstukken, zoals coming out en acceptatie.

Kan u zich niet vinden in de beschreven doelgroepen, maar vraagt u zich toch af of u steun zou kunnen vinden bij een coach?