Wanneer schakelt u een coach in?

Een coach schakelt u in als u weet dat u iets wilt veranderen in
uw leven.
U weet alleen niet goed hoe. Coaching biedt hier
ondersteuning in.

Anco Sesselaar - Wanneer kiezen voor coaching?

Gesprekken met resultaat

Misschien komt u er na één of meer gesprekken achter dat u niks hoeft te veranderen of dat u de situatie anders moet benaderen. Dit betekent niet dat het is mislukt: ook dit is een resultaat binnen een coachingstraject.

Een goede gesprekspartner waarbij u zich veilig en vertrouwd voelt is hierbij van groot belang.

Eigen richting bepalen

Voor u is het belangrijk dat u zelf de richting bepaalt op basis van uw eigen kracht en creativiteit. Het is mijn taak als coach om u te helpen die richting te vinden. Ik daag u daarbij uit om uit te vinden wat het probleem is en hoe gemotiveerd u bent om nieuwe wegen in te slaan. Pas dan kunt u écht aan de slag. U vindt mij daarbij aan uw zijde. Vertrouwen vormt de basis van onze relatie. Humor en een luchtige sfeer horen daar ook bij.

Anco Sesselaar aan bureau

Werkwijze en doelgroepen

Hoe ik precies te werk ga, licht ik toe in mijn Werkwijze. Als u benieuwd bent naar welke mensen ik coach, dan kunt u een kijkje nemen onder Doelgroepen.

Hebt u nog niet helder wat er precies aan de hand is, dan kunt u toch een afspraak met mij maken om verder door te praten. Voor mij staat voorop dat ik mijn uiterste best zal doen om u op weg te helpen.